^ Back to Top

Badkamer en Sanitair

Was de badkamer vroeger alleen bedoeld als wasruimte, tegenwoordig kiezen we liever voor comfort, warmte en sfeer in onze badkamer. Omdat badkamers voor langere tijd meegaan is het van belang dat het aan uw wensen zal blijven voldoen. Daarom denken wij graag met uw mee, vanaf het moment dat er een tekening wordt gemaakt tot aan het plaatsen van het laatste detail in uw badkamer.

U heeft keuze uit vele sanitaire artikelen zoals wandclosets, kranen, wastafels, meubels, douchebakken en baden die u bij de verschillende showrooms waarbij wij zijn aangesloten kunt uitzoeken. Bij eventuele vragen of advies bij uw keuze kunt u altijd bij ons terecht.

Nico Reus Installatietechniek heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties, van kleine en eenvoudige tot ruime en exclusieve badkamers. Heeft u plannen voor het renoveren van uw badkamer neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben vele badkamers mogen realiseren en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar wens te maken.