^ Back to Top

Over ons

Nico Reus Installatietechniek is in 2005 opgericht door Nico Reus jr.

In 1909 werd Installatiebedrijf Reus door zijn overgrootvader, Meidert Reus in Westerblokker opgericht als smederij. Later ontwikkelde de smederij tot een winkel met rijwielen, bromfietsen, huishoudelijke, loodgieters en sanitaire artikelen geleid door zijn grootvader Nico Reus die vervolgens het bedrijf in 1953 voortzette. 22 Jaar later in 1975 hebben zijn vader en oom het bedrijf overgenomen, terwijl grootvader Reus zich verder bezig hield met de rijwielen en huishoudelijke artikelen in de winkel.

Als jonge jongen liep hij al mee in het bedrijf van vader Reus waar hij het vak heeft geleerd. Na de middelbare school ging hij daar ook aan het werk en combineerde hij het werk in de zaak met school. Na het behalen van zijn vakdiploma's is hij er de volgende 17 jaar fulltime werkzaam geweest.                                                                    
Als 4e generatie werd in 2005 Nico Reus Installatietechniek een feit.

Nico Reus zet zijn eigen bedrijf op en inmiddels hebben veel klanten uit de omgeving hem gevonden. De opdrachtgevers van Nico Reus Installatie Techniek zijn veelal particulieren, aannemers en bedrijven waarvoor in de kop van Noord-Holland opdrachten worden uitgevoerd.
Nico Reus Installatietechniek staat voor betrouwbare en betaalbare service.                                                                        

Reus is al ruim 100 jaar een begrip in Blokker en omstreken!

Nico Reus Installatietechniek is gespecialiseerd in
- CV. Ketelvervanging
- Centrale Verwarming en Loodgieterswerkzaamheden 
- Badkamer en sanitair